Зірки Лагідної країни


21 червня 2022 року


19 червня 2021 року

Шановні друзі, шанувальники фестивальних заходів Злагодафест!
Перший в цьому році літній відкритий міжнародний фестиваль-конкурс “Зірки Лагідної країни” завершено і підведені підсумки виступів дистанційних учасників. Дякуємо від усіх членів журі і особисто від Президента благодійної організації БФ «Злагода» Ольги Богомолової за неповторні дивовижні номери, самобутність, велич фантазії керівників і віртуозність виконавців.
У фестивалі брали участь творчі колективи та окремі виконавці з республік Болгарії, Литви, Молдови, з Черкаської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Полтавської, Вінницької, Луганської, Львівської, Харківської, Сумської, Івано-Франківської, Закарпатської, Волинської, Тернопільської областей, міст та селищ: Бердянськ, Харків, Дніпрорудне, Маріуполь, Лісічанськ, Кривий Ріг, Запоріжжя, Дніпро, Харків, Павлоград, Томаківка, Оріхів, Житомир, Київ, Львів, Дрогобич, Харків, Одеса, Вінниця, Кропівницький. Це дійсно підтверджує, що фестивальний рух «Злагодафест» рухається потужною силою Україною і світом.
Всі ми надихнулися яскравими виступами наших «Зірочок» – колективів і окремих виконавців фестивалю “Зірки Лагідної країни”. Масштабний за кількістю понад 1500 учасників та переможців! Дякуємо всім за кропітку і найважливішу як для дітей, так і для дорослих, роботу над мистецькими доробками.
Вітаємо з досягненнями всіх учасників фестивалю!
Навзаєм, оргкомітет розширює географію фестивалів і планує 25 вересня 2021 року провести міжнародний відкритий фестиваль у Центральному Парку ім. Т.Г. Шевченко у м. Дніпро. Чекаємо найкращих зірочок звідусіль!
Залюбки горді за наших професійних учасників і радіємо за самих маленьких, які тільки розпочали свій шлях до Олімпу!
Найщиріші вітання володарям Гран Прі:
Театральна студія «Гра»
Фролова Марина
Анісин Стас
Молорова Анастасія
Рачкевич Кристина
Синюк Ярослав
Відзнакою “Яскравий талант фестивалю” нагороджені:
Бабенко Каріна
Театральна студія «Гра»
Анісин Стас
дуэт Куземко Марія та Куземко Іван
Мазур Євгенія
Нечай Таїсія
Учик Алла
Відзнакою “Виртуоз музичного мистецтва” нагороджені:
Бардецька Олена
дуэт Логвінова О.В та Наливайко О.В.
Захаріна Каріна
Молорова Анастасія
Науменко Софія
Несвитій Ана
Рачкевич Кристина
Синюк Ярослав
Сорочинская Юля
Чебан Аня
Хорошого всім літнього відпочинку!
До зустрічі на наступному фестивалі в липні «Viva Stars Of Arts»
З повагою, оргкомітет «ЗлагодаФест».

18 червня 2020 року

Культура України багатогранна та невичерпна і це довели Ви, шановні наші учасники фестивалю «Зірки Лагідної країни»!
Завдяки фестивальному руху Благодійного фонду “Злагода” виявлено чисельна кількість талановитих студентів, дітей, підлітків, що своїм творчим здобутком, зусиллями демонстрували майстерність у різноманітних жанрах мистецтва, образотворчого мистецтва, декоративно-прикладного мистецтва. Фестиваль прийняв понад 1500 учасників з 16 областей України. Розширився спектр талантів в жанрах. Найбільша кількість заявок отримано з 1 та 2 вікової категорії, що доводить важливість діяльності викладачів та педагогів з розвитку дитячої творчості.
Міжнародний фестиваль прийняв учасників з 10 країн. Ми пишаємося Вами і Вашими досягненнями! Щиро вдячні за Вашу кропітку роботу на Олімпі Творчості!
О. Гончаров, учасник вже 8 фестивалів, на яких отримав всі 1-ші місця. Тому, оргкомітетом вирішено нагородити його викладача Ліненко Вікторію медаллю “За розбудову України”. Чекаємо на урочистій зустрічі та отриманні нагороди!
Творіть, насолоджуйтесь, захоплюйтесь та живіть у злагоді, шановні колеги!
З повагою, оргкомітет «ЗлагодаФест» та члени журі фестивалю.